Door het succes van onze actie, verlengen we de periode om bestellingen te plaatsen voor het afhaalrestaurant ‘Sporting goes Italy’ tot zondagavond 25/10.
Alvast bedankt aan iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen!Beste spelers, ouders, vrienden en sympathisanten,Al enkele maanden worden we geconfronteerd met Corona.

Hierdoor kunnen we niet meer op dezelfde manier samenkomen, op restaurant gaan, op reis vertrekken, …

Gelukkig kan er nog gevoetbald worden door sommigen, maar we missen de inkomsten van onze traditionele activiteiten en uiteraard draait de kantine ook niet op volle toeren.

Daarbij komt dat het abrupte einde van vorig seizoen en het wegvallen van de meitornooien een serieuze knauw aan de clubfinanciën gegeven heeft.

Dus dachten we: laten we een actie doen om de clubkas te spijzen en tegelijkertijd iedereen thuis de kans geven te genieten van een avondje niet koken.

Met ‘Sporting goes Italy’ brengen we Italië naar hier, kunnen we lekker eten en sponsoren we onze club!

Hierboven vinden jullie een overzicht van gerechten die jullie kunnen bestellen vóór zaterdag 24 oktober.

Een week later (op vrijdag 30 oktober) kunnen jullie deze contactloos afhalen bij onze cateraar de ‘Iham’ (in de Sporthal aan de andere kant van de Vaart).

Alles wordt de dag zelf vers gemaakt en dient thuis enkel opgewarmd te worden in de oven. Duidelijke instructies worden meegegeven bij afhaling.

Men dient wel te betalen (via overschrijving) bij bestelling. Anders worden deze bestellingen niet doorgegeven! Jouw betaling en onze bevestigingsmail vervolledigen de bestelling.

Bestellen via het e-mailadres: afhaalrestaurant.kscm@gmail.com

Betalingen op rekeningnummer:
BE51 7440 2746 7662


Vertel dit gerust door aan vrienden, familie, buren, …

Hoe meer bestellingen hoe beter we onze clubwerking ondersteunen.

Laat zien dat er een ‘Sporting familie’ bestaat en geniet van een lekkere Italiaanse maaltijd thuis onder veilige omstandigheden!